О аутору

О аутору


Ја сам Саша Петровић. Након завршених студија стекао сам звање Дипломирани инжењер информатике - Мастер, а моја каријера наставника почела је 2008. године.
24. априла 2012. године положио сам испит за дозволу за рад наставника тј. лиценцу.

Тренутно предајем информатику и рачунарство у Средњој стручној школи "Васа Пелагић" Ковин, Основној школи " Јован Јовановић Змај" и Основној школи "Ђура Јакшић" Ковин. До јануара 2013. године предавао сам и у Основној школи "Десанка Максимовић" у Ковину.

infoОбзиром на то да су информационе технологије постале саставни део наше свакодневнице, кроз упознавање ученика са различитим софтверским алатима покушавам да ученицима пружим практична знања која ће им требати не само током школовања, већ и у свакодневном животу.  Посебно место на мојим часовима заузимају часови корелације са другим предметима који подразумевају то да ученици на часовима информатике, употребом различитих софтверских алата, креирају мултимедијалне садржаје на задату тему из другог предмета, при чему уједно врше и истраживачки рад.

Поред извођења наставе, одржавам школске рачунаре и рачунарско мрежу. 
Одржавам школске Веб сајтове, које редовно надограђујем у складу са новим Веб стандардима.

www.zmajkovin.edu.rs
www.desankamaksimovickovin.edu.rs
www.vasapelagickovin.edu.rs
www.os-djurajaksic.edu.rs

Радо помажем колегама у превазилажењу проблема приликом рада на рачунару, а својим ученицима, путем онлајн система комуникације, пружам подршку и ван наставе.

Као ИKТ стручњак, трудим се да будем у току са савременим ИKТ технологијама и трендовима. У слободно време бавим се графичком и видео обрадом, веб програмирањем и веб дизајном.

Сматрам да је посао наставника најлепши посао на свету!Гостовање у емисији "Увећање"

sasapetrovic
Саша Петровић

 

 

 

 


Веб дизајн/Веб админ: Саша Петровић

nastavnikinformatike@gmail.com

Copyright © 2017. nastavnikinformatike.com